Woning verhuren in Eindhoven?

Uw woning verhuren in Eindhoven?

Budget Housing helpt u graag bij het verhuren van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) verhuren van uw woning aan expats, studenten, professionals en arbeidsmigranten. Wij zijn van alle markten thuis. Onze portefeuille bestaat uit villa’s, appartementen, maisonnette, studio’s of eengezinswoningen. Wij gaan voor u opzoek naar de perfecte match. 

 

Budget Housing Eindhoven heeft directe contacten met (grote) bedrijven in de regio Eindhoven. Hierbij kunt u denken aan onder andere ASML, Philips, Defensie/NATO, etc. Uw woning komt bij ons in het klantenbestand van verschillende bedrijven en potentiele huurders die opzoek zijn naar een woonruimte in Eindhoven en omgeving. Ook als u wilt verhuren volgens de Leegstandswet dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Wanneer wij uw woning verhuren willen we ervoor zorg dragen dat wij een geschikte huurder vinden. Wij zullen de huurder altijd screenen. Tevens zullen wij u adviseren met betrekking tot de mogelijkheden die er zijn om uw woning in Eindhoven te verhuren. Een van onze verhuur specialisten komt dan langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken. 

Tijdelijk uw woning verhuren?

Het tijdelijk verhuren van de eigen woning in Eindhoven is een wens van veel verhuurders. Zij willen dan niet permanent hun woning verhuren omdat de verhuurder bijvoorbeeld voor een aantal jaren naar het buitenland moet verhuizen of er ligt een toekomstig verkoop voor de hand. Budget Housing is bij uitstek uw verhuurmakelaar als het gaat om het tijdelijk verhuren van uw woning. Eindhoven heeft een bloeiende internationale gemeenschap, aangetrokken door bedrijven als ASML, Technische Universiteit en de High Tech campus. Bij het tijdelijk verhuren kan u als verhuurder gebruik maken van een diplomatenclausule.  

4 simpelen stappen om uw woning te verhuren

Verhuren van uw woning in slechts 4 stappen

 1. Vrijblijvend gesprek
  Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij uw wensen over de verhuur van uw woning. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden van uw woning en geven wij u advies over een huurprijsindicatie.

 2. Vinden van een huurder
  Wij plaatsen uw woning direct op al onze online platforms (Funda, Instagram, Pararius, Facebook, Expatsrentals). Ook zullen wij direct potentiele kandidaten benaderen die al in onze database zitten. Zo vinden wij voor u de meest geschikte huurder binnen afzienbare tijd.

 3. Bezichtiging en screening potentiele huurder
  Zodra wij een geschikte huurder hebben gevonden, plannen we een bezichtigingsafspraak in. De huurder wordt daarbij voorafgaand gescreend. Indien alles in orde is, zullen wij contact met u opnemen om de kandidaat voor te stellen en alle verhuurvoorwaarden door te nemen.

 4. Afhandeling 
  Zodra u een akkoord geeft, gaan wij de verhuur verder afhandelen. Wij stellen daarbij de huurovereenkomst op en zorgen voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. 

Woning verhuren aan expats

In Eindhoven zijn er veel expats opzoek naar een geschikte woning. Ook veel bedrijven zijn opzoek naar woningen om hun persoon te helpen met de huisvesting. Budget Housing Eindhoven kan u helpen met de verhuur van uw woning aan expats. Ook als u van plan bent om een woning te kopen om de woning vervolgens te verhuren aan expats dan kunt u zich laten adviseren door een van onze verhuurspecialisten. Wij adviseren u graag met betrekking tot de locatie, al dan niet gemeubileerd verhuren, aantal slaapkamers, specifieke clausules, etc. 

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Peter G
Lees verder
Super makelaar - alles was snel geregeld en ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Allemaal jonge mensen dus lekker informeel en ze snappen waar je naar op zoek bent. Ik zou ze zeker weer benaderen als ik weer ga verhuizen...
Fernando lopez santos
Lees verder
Goede service en prettig contact. Erg blij met ons huis!
Jannus Van Veghel
Lees verder
Via Budget Housing een mooie huurwoning gevonden. Ze zijn duidelijk en snel in de communicatie en ik ben erg tevreden over het gehuurde appartement.
Sander Breukink
Lees verder
Werken snel, efficiënt en voor een goede prijs! Zijn daarnaast erg flexibel in werktijden en denken mee met de klant.
s schouten
Lees verder
Ze hebben snel huurders gevonden. Goed meegedacht en alles geregeld. Helemaal top.
Previous
Next
Heeft u verder nog vragen?

Contactinformatie

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.