Verhuurmakelaar Veldhoven

Budget Housing

Verhuurmakelaar in Veldhoven?

Wilt u snel, vertrouwd en voordelig uw woning verhuren in Veldhoven? Bij Budget Housing is dit allemaal mogelijk. Wij zijn de moderne verhuurmakelaar met meer dan 5 jaar ervaring in het verhuren van woonruimtes in Veldhoven. Doordat wij actief zijn op iedere platform zorgen wij voor een spoedige verhuur van uw huis. Wilt u meer weten over de verhuur van uw woning in Veldhoven? Vraag dan onze brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om de verhuur te bespreken.

We are more than just a rental agency

Verhuurmakelaar in Veldhoven

Uw woning verhuren?

Wij van Budget Housing zijn altijd op zoek naar woningen in Veldhoven. Met multinationals als ASML en het toekomstige Health Technology Park is de vraag naar nieuwe woningen hoog.

Veldhoven is een plaats waar diverse bedrijven zijn gevestigd. Budget Housing probeert iedere woningzoekenden te helpen met de huisvestiging. De ligging van Veldhoven ten opzichte van omringende bedrijven, de Internationale School (ISE) en andere voorzieningen maakt Veldhoven een ideale locatie voor onder andere expats.

Bent u eigenaar van een woonhuis, appartement of studio in Veldhoven en denkt u er aan om uw woning te verhuren? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak waarbij wij een huurprijs adviseren en al uw vragen met betrekking tot de verhuur van uw huis beantwoorden. Ook kunnen wij alvast een globale inschatting geven van de verhuurprijs.

Voor vragen kunt u het formulier invullen of u kunt altijd even langskomen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Verhuren van uw woning in Veldhoven in slechts 4 stappen

1

Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij uw wensen over de verhuur van de woonruimte. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden van uw woning en geven wij u advies over een huurprijsindicatie.

2

Vinden van een huurder

Zodra de wensen van u als verhuurder vaststaan en wij foto's hebben gemaakt, gaan wij aan de slag met het online zetten van de woning en het benaderen van kandidaten in onze database.

3

Bezichtiging en screening potentiele huurder

Zodra wij een geschikte huurder hebben gevonden, plannen we een bezichtigingsafspraak in. De huurder wordt daarbij voorafgaand gescreend. Indien alles in orde is, zullen wij contact met u opnemen om de kandidaat voor te stellen en alle verhuurvoorwaarden door te nemen.

4

Afhandeling 

Zodra u een akkoord geeft, gaan wij de verhuur verder afhandelen. Wij stellen daarbij de huurovereenkomst op en zorgen voor de financiële afhandeling en sleuteloverdracht. 

Wij zijn de voordeligste verhuurmakelaar in Veldhoven en omgeving!

Onze tarieven

Basis

Losse bemiddeling
65 % Eenmalige vergoeding
 • Geen exclusiviteit
 • Bezichtigingen inclusief screening
 • Wij regelen alles tot aan de sleuteloverdracht inclusief begin inspectie

Premium

BASIS + FINANCIEEL BEHEER
3,5 % Maandelijkse vergoeding over de huurprijs
 • BASIS PAKKET GRATIS
 • 3,5% beheersvergoeding voor 10 of meer panden
 • 4% beheersvergoeding voor 6 tot en met 9 panden
 • 5% beheersvergoeding voor 1 tot en met 5 panden

Volledig

PREMIUM + TECHNISCH BEHEER
4,5 % Maandelijkse vergoeding over de huurprijs
 • BASIS PAKKET GRATIS
 • 4,5% beheersvergoeding voor 10 of meer panden
 • 5% beheersvergoeding voor 6 tot en met 9 panden
 • 6% beheersvergoeding voor 1 tot en met 5 pand(en)
MEEST GEKOZEN
NEEM CONTACT OP MET ONZE VERHUURSPECIALISTEN IN VELDHOVEN

Contactinformatie

Budget Housing in cijfers

Snel & voordelig verhuren

0
Tevreden verhuurders
0
Verhuurde woningen
0
Panden in beheer
0
Aantal medewerkers
Wat onze klanten zeggen

Lees hieronder de klantervaringen

Service staat bij ons echt op nummer 1

Ivo Bos
Lees verder
Pro-actief en 24/7 bereikbaar. Korte lijnen en duidelijk. Fijn mee samengewerkt.
s schouten
Lees verder
Ze hebben snel huurders gevonden. Goed meegedacht en alles geregeld. Helemaal top.
René Jansen
Lees verder
Prima personen met een goede inzet en attitude. Ze komen na wat ze toezeggen. Kortom hele goede ervaringen met hen en derhalve een aanrader!
Roy Vermazeren
Lees verder
Vino en zijn collega doen er alles aan op je woning zo snel mogelijk te verhuren. Binnen 2 weken was alles geregeld tot in de puntjes. Communicatief vaardig en 24/7 bereikbaar. Top gasten!!
Frenzy van den Berg
Lees verder
Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Budget Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken.
Juul Diks
Lees verder
Twee energieke ondernemers die er alles aan doen om een geschikte huurder te vinden. Ten alle tijde beschikbaar en erg prettig samenwerken. Ik schakel ze zeker nog een keer in!
Previous
Next

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.