Verhuurmakelaar in Eindhoven

Budget Housing Eindhoven

Een lokale verhuurmakelaar

We are more than just a rental agency

Budget Housing als lokale verhuurmakelaar in Eindhoven

Voorheen verhuurde ik mijn vastgoed altijd zelf maar op een gegeven moment ben ik benaderd door Budget Housing. Vanaf het eerste contactmoment was het gevoel goed en wist ik dat mijn vastgoed in vertrouwde handen is. Zij regelen alles van A tot Z en houden mij altijd op de hoogte. Verder kennen zij de lokale markt als geen ander. Verder zijn ze altijd bereikbaar dus ook in de avonduren en weekenden. Tot slot hebben zij een zeer interessant pakket waardoor ik ook nog eens voordelig uit ben.  Kortom, bij Budget Housing zit ik goed!!!! 

5/5
Chantal
Verhuurder

Veel gestelde vragen

Bij de verhuur van uw woonruimte komen er een heleboel dingen kijken. Het gaat dan niet alleen om de werkzaamheden die wij uit handen nemen maar ook om de wetten en regels. Verder is het ook belangrijk dat de huurders goed gescreend worden. Wij kunnen zorg dragen voor een volledige screening van de huurders. Daarnaast kennen wij als verhuurmakelaar in Eindhoven de markt in Eindhoven als geen ander.  Het vinden van een huurder zal soms wel makkelijk zijn maar het vinden van een geschikte huurder is niet gemakkelijk. Los van de verhuur kunnen wij u ook ontzorgen indien wij het beheer overnemen. Dit betekent dat wij de zorgen overnemen en u heeft het maximale rendement.

Tijdens de intake bespreken wij uw wensen en voorwaarden. Vervolgens plannen wij bezichtigingen in met potentiele kandidaten die voldoen aan uw wensen. Indien u aanwezig wilt zijn tijdens de bezichtigingen dan stellen wij dat alleen maar op prijs. Zo kunt u al mogelijk kennis maken met de potentiele huurder maar u kunt ze ook alles vertellen over uw eigen woning.

Indien u de woning zelf hebt verhuurd of de woning is verhuurd door een collega verhuurmakelaar dan brengen wij geen kosten in rekening. Wel vragen wij om ons altijd op de hoogte te houden van eventuele bezichtigingen en eventuele interesse van kandidaten. 

NEEM CONTACT OP MET ONZE VERHUURSPECIALISTEN IN EINDHOVEN

Contactinformatie

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.