Uw studio verhuren?

Uw studio verhuren in Eindhoven?

Binnen Eindhoven en omstreken staan wij van Budget Housing bekend om het verhuren en beheren van diverse studio’s. Studio’s zijn zeer gewild bij recent afgestuurde professionals of internationale professionals. Studio’s zijn daarom in trek en worden daarom snel verhuurd. Wij hebben de beschikking over een groot klantenbestand van kandidaten die opzoek zijn naar een studio in Eindhoven

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het verhuren van uw studio?

Neem dan gelijk contact met ons op. Onze specialisten vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Budget Housing kunt u rekenen op deskundige begeleiding bij de verhuur van uw studio. 

Budget Housing verhuurt en beheert diverse studio’s in Eindhoven en omgeving. Wij beschikken over een ruim netwerk met goede kandidaten. 

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Peter G
Lees verder
Super makelaar - alles was snel geregeld en ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Allemaal jonge mensen dus lekker informeel en ze snappen waar je naar op zoek bent. Ik zou ze zeker weer benaderen als ik weer ga verhuizen...
Fernando lopez santos
Lees verder
Goede service en prettig contact. Erg blij met ons huis!
Jannus Van Veghel
Lees verder
Via Budget Housing een mooie huurwoning gevonden. Ze zijn duidelijk en snel in de communicatie en ik ben erg tevreden over het gehuurde appartement.
Sander Breukink
Lees verder
Werken snel, efficiënt en voor een goede prijs! Zijn daarnaast erg flexibel in werktijden en denken mee met de klant.
s schouten
Lees verder
Ze hebben snel huurders gevonden. Goed meegedacht en alles geregeld. Helemaal top.
Previous
Next
Heeft u verder nog vragen?

Contactinformatie

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.