Ons verhaal

Budget Housing, de verhuurmakelaar in Eindhoven

Budget Housing vertelt

Wij van Budget Housing zijn een team van 4 verhuurmakelaars en in totaal 7 collega’s die gedreven en vol passie woonruimtes verhuren en beheren in Eindhoven en omgeving. Waar het begon met het verhuren en beheren van enkele woonruimtes in Eindhoven zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig kantoor. Budget Housing is gespecialiseerd in het beheer, bemiddeling en verhuur van woonruimtes, appartementen en studio’s in Eindhoven en omgeving. 

 

Budget Housing betekent:

  • vakkundig en snel verhuren;
  • best beoordeelde verhuurmakelaar;
  • voordeligste verhuurmakelaar;
  • 24/7 bereikbaar;
  • service op nummer 1.

Neem snel contact op men ons en wij zullen onze woorden waar maken! 

Onze ervaringen

Budget Housing

0
Tevreden verhuurders
0
Verhuurde woningen
0
Panden in beheer
0
Aantal medewerkers
Yuan Bozelie
Lees verder
Door hulp van Budget Housing heb ik binnen twee weken een appartement kunnen huren, waar ik de aankomende ga wonen. Als ik een mail of Whatsappje stuurde reageerde ze eigenlijk vrij wel direct, waardoor je vragen snel waren beantwoord. Ik ben erg te spreken hierdoor over Budget Housing.
Stan Rijken
Lees verder
Geweldige service van Budget Housing. Snel en toegankelijk contact. Mocht je door alle makelaars het bos niet meer zien, raad ik ze zeker aan!
Bob Geelhoed
Lees verder
Goede service, altijd bereikbaar! Aanrader voor elke huiszoeker!
Gregor Buenen
Lees verder
Zoekend naar een huurwoning kwam ik dit bedrijf tegen. Binnen no time kon ik een woning bezichtigen welke perfect aansloot op mijn zoekprofiel. Vervolgens werd alles snel en professioneel geregeld. Ook spreekt de snelle bereikbaarheid mij erg aan. Ze zijn voor mijn gevoel 24/7 te bereiken!
Daniëlle Westra
Lees verder
Snelle reacties, prima rondleiding, snelle afhandeling
Previous
Next

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.