Het team achter Budget Housing

Wij staan elke dag met een glimlach klaar

Ons team is jong, vriendelijk en pro-actief. Wij zetten ons dagelijks in om het allerbeste te halen voor onze huurders en verhuurders. 

Hoi, mijn naam is Vino. Van jongs af aan heb ik altijd affiniteit gehad met vastgoed en het is echt mijn passie. Onze focus is om de beste service te bieden en daar streven wij ook naar. Verder houd ik mij bezig op organisatorisch vlak en ben ik verantwoordelijk voor de financiën. 

Vino (eigenaar)

Hallo, mijn naam is Raoul. Na het afronden van mijn HBO opleiding Management, Economie en Recht ben ik full-time gaan werken bij Budget Housing. Ik ben opgegroeid tussen het vastgoed en daarom zit ik hier op mijn plek. We gaan elkaar zeker vaker zien! 

Vanaf juli 2021 ben ik nog part time aan het werk bij Budget Housing en houd ik mij zelf nog in privé vooral bezig met vastgoedontwikkeling. 

Raoul (makelaar)

Hoi, ik ben Jochem en ben vanaf juni 2021 part time werkzaam bij Budget Housing. Verder ben ik nog bezig met mijn studie Automotive Business Management. 

Jochem (verhuurmakelaar)

Hoi mijn naam is Queen. Ik houd mij bezig met het klantcontact. Tevens ben ik werkzaam bij ASML zo heb ik contact met verschillende nationaliteiten en mensen en dat geeft mij voldoening. 

Queen (commercieel medewerker)

Hoi allemaal, mijn naam is Anouk en ik ondersteun het team op juridisch vlak. 

Anouk (juridisch adviseur)

Morguhhh! Mijn naam is Geerten en ik doe het technisch beheer van het vastgoed dat Budget Housing in beheer heeft. 

Geerten (technisch beheerder)

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.