Het team achter Budget Housing

Wij staan elke dag met een glimlach klaar

Ons team is jong, vriendelijk en pro-actief. Wij zetten ons dagelijks in om het allerbeste te halen voor onze huurders en verhuurders. 

Hallo, mijn naam is Quincy. Na het afronden van mijn bachelor opleiding International Business Administration ben ik 24 uur gaan werken bij Budget Housing. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding makelaar-taxateur O.Z. Verder ben ik opgegroeid tussen het vastgoed en daarom zit ik hier op mijn plek. We gaan elkaar zeker vaker zien! 

 

Quincy (verhuurmakelaar/technisch beheerder)

Hoi, mijn naam is Vino. Van jongs af aan heb ik altijd affiniteit gehad met vastgoed en het is echt mijn passie. Onze focus is om de beste service te bieden en daar streven wij ook naar. Verder houd ik mij bezig op organisatorisch vlak en ben ik verantwoordelijk voor de financiën. 

Vino (managing partner)

Okunde (verhuurmakelaar/technisch beheerder)

Hoi mijn naam is Queen. Ik houd mij bezig met het klantcontact. Tevens ben ik werkzaam bij ASML zo heb ik contact met verschillende nationaliteiten en mensen en dat geeft mij voldoening. 

Queen (commercieel medewerker)

Hoi allemaal, mijn naam is Anouk en ik ondersteun het team op juridisch vlak. 

Anouk (juridisch adviseur)

Morguhhh! Mijn naam is Geerten en ik doe het technisch beheer van het vastgoed dat Budget Housing in beheer heeft. 

Geerten (klusjesman)

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.