Investeren in Eindhoven?

Geïnteresseerd om te beleggen in vastgoed?

Vanwege de lage spaarrente en het hoge rendement van verhuurd vastgoed is investeren in vastgoed een veilige en rendabele keuze voor uw spaargeld. Maar als u hiermee begint, is het soms lastig om te beslissen in wat voor panden u wilt beleggen. En waar u op moet letten als u de vastgoedmarkt voor het eerst betreedt. Bij Budget Housing kennen we de markt en kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Door gebruik te maken van ons grote netwerk is het vinden van vastgoed om in te investeren makkelijker.

Het vinden van een geschikt investeringspand in Eindhoven?

Het vinden van geschikt investeringsvastgoed kan soms heel lastig zijn. Daarom is het verstandig om vrijblijvend in contact te treden met Budget Housing. Door ons grote portfolio en onze vele contacten kunnen wij u als klant optimaal ondersteunen. Een sparpartner nodig? Budget Housing staat voor u klaar. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gelijk contact met ons op. Onze specialisten vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Budget Housing kunt u rekenen op deskundige begeleiding bij de verhuur van uw woonruimte. 

Budget Housing verhuurt en beheert woonruimtes in Eindhoven en omgeving. Wij beschikken over een ruim netwerk met goede kandidaten. 

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Peter G
Lees verder
Super makelaar - alles was snel geregeld en ze hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Allemaal jonge mensen dus lekker informeel en ze snappen waar je naar op zoek bent. Ik zou ze zeker weer benaderen als ik weer ga verhuizen...
Fernando lopez santos
Lees verder
Goede service en prettig contact. Erg blij met ons huis!
Jannus Van Veghel
Lees verder
Via Budget Housing een mooie huurwoning gevonden. Ze zijn duidelijk en snel in de communicatie en ik ben erg tevreden over het gehuurde appartement.
Sander Breukink
Lees verder
Werken snel, efficiënt en voor een goede prijs! Zijn daarnaast erg flexibel in werktijden en denken mee met de klant.
s schouten
Lees verder
Ze hebben snel huurders gevonden. Goed meegedacht en alles geregeld. Helemaal top.
Previous
Next
Heeft u verder nog vragen?

Contactinformatie

Inloggen

Geen account?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.